Cursus op maat

De regels en richtlijnen rondom bedrijfshulpverlening en veiligheid veranderen geregeld. En dus verandert OABv mee. Onze instructeurs luisteren naar de reacties van cursisten en ideeen en wensen zijn altijd welkom. Al onze programma's worden jaarlijks vernieuwd. Zo houden we ook onze kwaliteit hoog.

Daarnaast hanteert OABv een verschillende aanpak per doelgroep: een BHV-cursus voor een MKB-er ziet er heel anders uit dan voor iemand uit de zorg. De ‘noodsituaties’ die zij in hun werk tegenkomen, zijn heel verschillend. Waarom zou de cursus dan hetzelfde zijn?

Naast de cursussen per doelgroep, kunnen we voor uw bedrijf ook een cursus op maat aanbieden. Maakt u bepaalde gevaarlijke situaties vaker mee? Dan trainen we uw mensen daar speciaal op. We stellen samen een programma op dat voldoet aan al uw wensen en natuurlijk aan de eisen voor certificering. We geven de cursussen in ons uitgebreide trainingscentrum, maar kunnen deze ook aanbieden op en aanpassen aan uw eigen locatie. Dat kan ook buiten kantoortijden.