Prettige leeromgeving

Mensen die zich op hun gemak voelen, leren beter. Daarom behandelen wij onze cursisten echt als gasten. Al vanaf binnenkomst totdat ze weer naar huis gaan, worden ze intensief en vriendelijk begeleid. De sfeer is gemoedelijk, relaxed. Doe maar alsof u thuis bent.

De lunchpauze is niet alleen om te eten, maar ook om even bij te komen. We leggen onze gasten graag in de watten. Broodjes vers van de bakker, verse soep, snack, pastasalade, voor ieder wat te kiezen. Zodat ze zich prettig voelen. En na de pauze weer scherp zijn om nieuwe dingen te leren!

Aan het begin van de training vraagt de instructeur welke vragen er zijn. “Heb je een ervaring waarvan je niet weet of je goed gehandeld hebt?” Tijdens de training wordt aan deze voorbeelden speciale aandacht besteed. Niemand gaat met een onbeantwoorde vraag naar huis!

In iedere cursus komt het voor dat mensen moeite hebben met bepaalde onderdelen. Natuurlijk besteden we daar extra aandacht aan. Iemand die dichtklapt als er collega’s bij zijn, kan tijdens de pauze nog even extra oefenen, alleen met de instructeur. Als iemand niet kan reanimeren omdat hij door zijn rug is gegaan, leggen we de oefenpop op tafel. Iemand die moeite heeft met de taal, mag de theorie mondeling doen. Het doel is dat cursisten veel leren, dus daar gaan we voor!