Kwaliteit

OABv B.V. beschikt over diverse normeringen: ISO:9001 (kwaliteit), ISO:14001(Milieu) en VCA 2008:5.1 (het onder risicovolle omstandigheden begeleiden en opleiden van cursisten op het gebied van brandbestrijding, EHBO en veiligheid).

OABv B.V. heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om dit te onderschrijven wordt naast een sfeervolle en prettige opleidingsomgeving,  het uitstekend opgeleid personeel, tesamen met instructeurs die naast hun docentschap veelal werkzaam zijn in één van de veiligheidsregio's, voldaan aan de reglementen en richtlijnen van de volgende branche-organisaties: Oranje Kruis, NIBHV en de Nederlandse Reanimatie Raad.

OABv B.V. is onderscheidend in kwaliteit door het leveren van een persoonlijk advies of een op de doelgroep gerichte, persoonlijke opleiding of herhalingscursus. Daarbij geldt dat alleen bevoegde en bekwame intructeurs worden ingezet die een feeling hebben met de doelgroep.

In ons overdekte oefencentrum aan de rand van Den Haag hebben wij diverse oefenlocaties zo realistisch mogelijk nagebouwd. Specifieke oefenlocaties voor een aparte aanpak per doelgroep.

We willen niet alleen dat u ‘het certificaat haalt’, maar dat u ook daadwerkelijk kunt handelen als het er op aan komt.

Kwaliteit vindt u ook terug in onze luxe lunch die wij dagelijks serveren voor onze gasten, in onze materiaalkeuze, in onze leermiddelen en uiteraard in de algehele ambiance van ons oefencentrum.